Honlap elemzés

Miért hasznos a honlap elemzés?

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik tudni szeretnék, hogy honlapjuk miként válhat hatékonyabb kommunikációs eszközzé, azoknak akik nem tények nélküli elképzelések alapján szeretnék megkezdeni a kereső optimalizálást.

honlap elemzésAz elemzést követően Ön pontos információkkal rendelkezhet arról, hogy a keresőoptimalizáláson belül található részfolyamatok melyikét szükséges elvégezni az eredményesség növelése érdekében.

A honlap elemzés az alábbiakat tartalmazza

  • Technológiai átvizsgálást. Ahhoz, hogy az Ön honlapjának jó esélye legyen a keresőkben való előkelő pozíció, találati hely eléréséhez, a keresőrobotok számára biztosítani kell a tartalom átláthatóságát. Amennyiben ezt valamilyen technológiai megoldás gátolja, azt fel kell tárni, meg kell szüntetni.
  • Honlap struktúraelemzés. A teljes honlapfelépítés elemzése nem csak keresőmarketing szempontból lehet hasznos. Nem mindegy, mi történik a látogatóval, amikor amikor megérkezik a honlapra. Van-e „kedve” valóban kapcsolatba lépni a weboldal tulajdonosával? Megtalálja-e a számára fontos információkat? Keresőoptimalizálási szempontból pl. jelentősége van annak, hogy a keresőrobotok milyen összefüggéseket találnak az egyes oldalak között.
  • Meta elemek vizsgálata. Hiányuk vagy nem megfelelő kialakításuk nagyon nagy mértékben gátolja a weboldal eredményességét. Ma is a leggyakoribb hiba olyan honlapok esetében melyek szinte fellelhetetlenek a keresőkben. Ennek talán az is lehet az oka, hogy a honlap megtekintése közben a megrendelő, a látogató ennek meglétét vagy hiányát nem érzékeli. A keresők találati listájában találkozhatnak egy részükkel.
  • Szöveges és képes tartalom elemzése. Különböző keresők más-más módon viszonyulnak a szöveges és képes tartalmakhoz ám általános érvényű szabálynak tekinthető, hogy jól átgondolt, megfogalmazott szöveges információ nélkül eredményes keresőoptimalizálás nem létezik. Az elemzés során felmérjük, hogy az Ön honlapjának tartalma mennyire áll összhangban a szolgáltatásához, termékéhez leginkább fűződő kulcsszavakkal, szókapcsolatokkal.
  • Látogatottsági statisztika áttekintése. Ha nem a sötétben akarunk tapogatózni, ha általános szabályszerűségeken túlmenően pontos képet akarunk kapni arról, hogy az Ön honlapjának milyenek a látogatottsági adatai, hogy milyen szokásokkal rendelkeznek az Ön látogatói, ismernünk kell a statisztikai adatokat. A kapott információk segítenek abban, hogy az elemzés során feltárt hiányosságokra, megfelelőbb megoldást tudjunk ajánlani, a lehetséges lépések meghatározásával.

 

Ön a munka lezárulását követően PDF formátumú dokumentumban kapja meg a honlap elemzés teljes eredményét.

Honlap elemzés díja: 54 900 Ft

Kedvezményes díj keresőoptimalizálási szolgáltatással való együttes megrendelés esetén: 47 900 Ft

Fenti honlap elemzési árak nem tartalmazzák az ÁFA –t.

A szolgáltatás további részleteiről a szokásos elérhetőségeinken munkanapokon 8 és 16 óra között kaphatnak felvilágosítást.