Cégtörténet

A Netteszt csapat 2004 óta van jelen a honlapkészítésben ezen a néven.

Munkatársaink a 90'-es évek vége óta honlapkészítéssel és az ehhez kapcsolatos szolgáltatásokkal foglalkoznak.

A Netteszt a kezdetektől napjainkig több száz honlapot készített már el és túl vagyunk több sikeres kisebb-nagyobb online kampányon is.

Célkitűzésünk némileg eltér a megszokott piaci módszerektől, mert olyan igényeket és követelményeket támasztunk magunk elé a megrendelők védelme érdekében, melyen sok más cég elbukna.

Célunk elsődlegesen olyan honlapok elkészítése mely a megrendelőnek megfelelő mind kinézetben, mind működésben, és ami a legfontosabb hasznos is számára. Ha cégbemutató oldalról van szó akkor egyszerű, ha webáruházról akkor könnyen áttekinthető jól kereshető.

Honlapjainkkal ügyfeleink profitálnak, nem csak reklámoznak. Nálunk az ügyfél elégedett ügyfél. Árkalkulációnk is másképpen alakul, eltér a megszokottól. Minden megrendelőnk, pontosan ugyanazokkal az árakkal találkozik függetlenül az anyagi helyzetétől. Ez sok hasonló honlapkészítő cégnél sajnos nem így van. Más cégek "hasraütésszerűen" készítenek ajánlatokat és árkalkulációkat.

Cégünk vezetői folyamatosan követik és próbálnak a piaci igények előtt járni, hogy Önnek a legújabb és legsikeresebb látványtervekkel, programozási megoldásokkal tudjunk a rendelkezésére állni.