Keresőmarketing

Miért fontos a keresőmarketing?

A mai internetes világban ez egy igen fontos lépés a honlapkészítés során.

Sokan – azok akik nem tulajdonítanak nagy lehetőséget a honlapjuknak – nem is érzik igazazán mekkora piacot veszítenek azzal ha nem fordítanak elég időt, energiát és pénzt a keresőmarketing (SEM) folyamatra.

Mert mi is igazából a keresőmarketing?

Nem más mint a saját honlapunk feltérképezése és optimalizálása azokkal a kulcsszavakkal melyek a tevékenységeink fő meghatározói. Keresőmarketing során kampány jelleggel (kulcsszavak pontosítása miatt) Google AdWords kampányt is futtatunk Önnek.

Keresőmarketing részei

Két külön részre lehet bontani a keresőmarketing folyamatot. Az első rész a honlap elemzés. A honlap elemzésnél nem végzünk ténylegesen olyan folyamatot amellyel oldalunk előrébb kerülne bármelyik keresőben, hanem elemezzük az oldalt és ezek után egy kisebb tanulmányt adunk az Ön kezébe mely olyan mint egy vállalkozás vagy egy nagyobb projekt indulásánál egy piackutatás. A honlap elemzésről bővebben itt olvashat.

A honlap elemzés elkészülte után lehet igazából nekikezdeni magának a keresőoptimalizálásnak, ahol a főbb kulcsszavaink alapján és a honlap elemzés eredménye alapján az oldalt lépésenként úgy alakítjuk át mind technikailag, mind struktúrájában, mind szövegezésében hogy a keresőkben üzletileg előrelépést jelentsen a jelenlegi oldalunkhoz képest. A keresőoptimalizálásról bővebben itt olvashat.